Ilma seinteta?

Päris naljakas kampaania: “Windows: Life Without Walls”

Esimene asi on muidugi sisu – paarikümneaastase monopolistaaži ja konkurentidele häbitu sitakeeramise poolest kurikuulus firma jahub suurest vabadusest… Lubatagu naerda.

Teiseks on natuke häda selle loosungiga – kui seinu pole, miks on vaja Aknaid…?

Need kaks keel-põses lauset on juba pikka aega netis olemas olnud:

* My PC is like a tee-pee: no Windows, no Gates, Apache inside

* In a world without fences, who needs Gates and Windows?

4 mõtet “Ilma seinteta?” kohta

  1. Noh, k6va reklaamiraha eest saab k6ike. Saab ka Microsftist “laste sõbra”. Vaata mida Nõukogude Propaganda suutis – kiilakast, r-i põristavast paksukesest, kes pealegi nautis laste mahalaskmisi pealt vaadata, sai kõigi aegade ja rahvaste suurim kangelane. Tema valitsemisaega kiputakse (nliidu rezhiimi kontekstis muidugi) yldiselt “sulaks” ja “heaks” kutsutama.
    Küllap saab ka härra Gatesist vajaduse korral teha “kõigi aegade suurima inforrmaatikateadlase (yhes reas Neumanni, Atnasssoffi, Turingi ja teistega) ning Suurima Vabavara-Arendaja ja OSS liikumise kangelase.

  2. Noneh, aga praegusel juhul on vist just needsamad marketingimehed puusse (või seina?) sõitnud… 🙂

  3. Selle BMW reklaami taga on minuteada üks konkreetne nagin. MS viskas kildu, et kui BMW-d tehtaks nagu Windowsi, sõidaks see 500-ga. Pahandatud bemmimehed siis kirjeldasid, mis juhtuks, kui BMW oleks nagu Windows – et pidevalt peaks seisma jääma, rahva välja ajama ja uuesti käivitama jne. See peaks kah kusagil netis üleval olema.

Kommenteerimine on suletud