Uus kommukas

Vana 9210 suri aasta lõpus maha. Ajutiselt kasutasin lihtsat 3120t, kuid tavamobla pole ikka see (kalender jne). No eile siis läksin ja ostsin 9300i ära – see sissekanne tuleb Wifi kaudu moblast.
Eks jura on ka sellega – Nokia arvab ikka veel, et arvutis peab Windows olema… Aga lootust on (Bluetooth, MultiSync jne).

6 mõtet “Uus kommukas” kohta

  1. Ainult üks küsimus: kus Sa seda hoiad, kui oma kaherattalise sõbraga ringi rallitad?

  2. Ilmselt ikka vöö peal. Vana kommukas elas ka tsiklikooli üle. 🙂 Ega ma krossi vms kõrgendatud riskiastmega sõidustiili (vähemalt selle rattaga) ei harrasta. Peakomplekti vms ka ilmselt esialgu ei kasutaks – sõidu ajal peab selles kunstis veel algajana sõidule keskenduma. Aga ju näeb kevade poole.

  3. Jama on see Nokia ikka… Siiamaani on Maci iSync tugi ainult üksikutel Nokia mudelitel. Kõige kummalisem on see, et sellel “äriklassi” telefonil puudub värinalarm. Koosolekute jms puhul täiesti vältimatu.

  4. Vibra võiks jah olla. Ja Nokiat tuleb selle vinnipunnikummardamise eest peksta tõesti. Aga noh, tableti tegid juba valmis, ehk võtavad kunagi aru pähe…

  5. Kuidas see WiFi asi toimib? Kas sarnaselt läpparitega või on täiesti oma moodi vidin. Tean Nokia 9300`t ja tean neid omadusi mis telefonil on aga atraktiivseks teeb selle 9300i juures just see WiFi. Saab läppari koju jätta ja ei pea igal pool kaasas tassima. Kas see 9300i saab mingi elementaarse surfamise ja meili vahetusega hakkama?

  6. WiFi toimib nii, et veebirakendust avades pakub ta valikuks Elioni/EMT standard teenused (Mobiil-Internet jt) pluss valiku Easy WLAN, mis otsib saadaolevaid WiFi-võrke. Kui mõni leidub, saab valida, millist kasutada. Kui siis ühendus valitud võrguga edukalt saadud (kinnistes võrkudes saab sisestada WEP/WPA võtme), võib avada soovitava veebiaadressi. Juhtimiseks on lisaks nooleklahvidele sihuke julla, mis sarnaneb IBM masinates pruugitavale juhtnupule.

    Surfamisest – paar Jora sissekannet ongi kommukaga tehtud, mõni isegi päris pikk (Nelijärve muljed). Meilivärki ausalt öelda pole proovinud, aga vähemalt veebipõhine meil peaks tõenäoliselt toimima küll.

    Kokkuvõtteks – enda puhul läpakast päris loobuda ei saa, hädajuhud aga ajab ilusti ära. Ilmselt aga keegi, kel läpakas nii eluliselt tähtis ja pidevalt kaasas pole kui mul, saab paljud asjad tehtud ja võib “kandle” koju jätta.

Kommenteerimine on suletud