LineageOS 18.1

Vana ja väärikas Samsungi S5 sai täna uuenduse juba LineageOS 18.1 ehk “Android 11 miinus jamad” peale. Ametlik õpetus soovitas veidi teisiti, aga tegin sisuliselt eelmise uuenduse järgi (restartisin taasterežiimi ning tõstsin süsteemi ja GAppsi pakid ADB-ga üle). OpenGApps ei paku veel 18.1 versiooni, seega võtsin soovituse järgi teise variandi nimega MindTheGApps. Sel korral pääses isegi mälu puhtakstegemisest ja uuest seadistusest, uus süsteem läks täitsa ilusti otse olemasolevale peale (nagu iganädalased väiksemad uuendused).

1 kommentaar postitusele “LineageOS 18.1”

 1. vaba ütleb:

  Mul on androidi peal kolm rakendust:
  Paranoia Access, Call Blocker, NoRoot Firewall.
  google otsingu ajal kaamera kogu aeg pildistas, selle paranoiaga sain teada. Seejärel keelasin pildistamise ja heli google rakendusele ära.
  NoRoot tulemüüriga on mul paranoia ja call blocker ise võrku keelatud.

  android 8.1 peal.