Tahtmata kedagi solvata

Tsitaat Eesti Päevalehest:

Kundla selgitas varem ajalehele Järva Teataja, et kui ta nimetas eelmises artiklis üürilisi värdjateks, siis ta ei tahtnud sellega kedagi sõimata. «Värdjas tähendab ka vallaslast ja seal korteris elasid ju vallaslapsed, sest emal abikaasat polnud,» arutles ta.

Kakk arvab, et nende sõnade ütleja on üks igavene … riist.

Ka sellega ei taheta kedagi solvata. Mõeldud on K-erakonna tublit töövahendit.

3 mõtet “Tahtmata kedagi solvata” kohta

  1. Mõni inglise – eesti sõnastik ehk seletabki sellist mõttekäiku ;-} Samas Kaku tüürivees edasi minnes – miks tõesti ei võiks siis enam, üldsegi mitte head tooni eirates, avaldada artiklit näiteks keskerakondlikust m*****t linnapeast jne. Ühed ihuliikmed kõik ju!?

  2. Vigade parandus: hooga kirjutades sai üks sõna ‘enam’ liiast. Pole kunagi varem olnud ega tule ka tulevikus artiklitesse tõsimeeli sissekirjutatud teatud ühesilbilisi ‘omadussõnu’.

  3. Uitmõte on andestatav, eriti sellise konteksti tõttu. Kuid jah, samal tasemel ajalehte kirjutada vist pole mõtet… Kakk on minevikus toda v-sõna natuke liiga palju kuulnud, see keeras veel vinti juurde.

Kommenteerimine on suletud