3 mõtet “Kustkohast sihukesed küll tulevad?” kohta

 1. Tõesti ei ole kommentaare… Samas, Ühisteenuste töötajad ongi parajad idioodid, eriti “veab” veel, kui mõni natuke umbkeelsem satub… Aga noh, mida meie linnavõimult praegu ikka tahta, loodetavasti olukord muutub, kui mõni normaalsem erakond Tallinnas võimu saab ja igasugused suhted Ühisteenustega katkestab (siinkohal ilmub silme ette üks wolli geniaalsetest särkidest – “K ahju? JAH”)

 2. See et piletikontrollid nii käitusid, on muidugi halb. Kõik on aga piiride küsimus. Kui sellise paberi kaasaskandmine on ette nähtud, siis seadusekuuleka inimesena oleks ta pidanud seda tegema.
  Kui nüüd oleks ta bussi jäetud, siis kui mina oleks sõitnud tema kõrval ning oleks juhuslikult koju unustanud oma ID kaardi (või kui mul ei oleks piletit üldse olnud), siis milline õigus oleks olnud kontrollil mind “rajalt maha võtta”?

  Minu meelest see, et trahvi ei tehtud on isegi juba päris positiivne. Kui näpuga § järge ajada, siis oleks ju pidanud trahvi tegema. Ega siis kontroll ei saa väga nägude järgi otsustada, kellele trahv ja kellele mitte.

  Seadused ei kehti mitte valikuliselt vaid kõigile ja võrdselt.

 3. Ot, mismoodi see Tallinna võimuerakond siin mängus on ? Ühisteenused == Falck (Või GaS vms ta nüüd ongi), sama kamp samade mängureeglitega ja samade kommetega on bussides võimul ka Tartus, kus linnavalitsuses hoopis teise partei inimesed ju ? Mõnes Eesti linnas on kontrollideks mõni muu ettevõte (peale vastava transpordifirma enda või gaasifirma tütarfirmade, siis) ?

  Diskleimer: juhin lihtsalt tähelepanu loogikaveale.

Kommenteerimine on suletud