Mõned ideed

Pole jupp aega midagi sürri kirjutanud…. Kui TLÜ HTK seltskond sünnipäevalaua taha maha istub ja vastav meeleolu tekib, on tulemas palju vingeid mõtteid. Nagu ka täna. Seekord pakume televisioonile paari reality-sarja.

Esmalt “Otsin tankisti”. Umbes nagu “Mantlipärija”, aga selle kaudu otsivad erinevad kahtlased “ärimehed” enda mustadele tegudele kattevarju ehk marionetti. Oma peaga mõtlejad hääletatakse välja, võitja saab auhinnana aastaks Tartu vangla parima kongi ning boonusena kena kõrvadega nahkmütsi (klapid tuleb endal sinna sisse osta).

Popi ja noortepärase vallast aga sobiks “Eesti otsib idiooti”. Esimeseks tõeliseks katseks on juba nõustumine saates osalemiseks. Iga saatega hääletab rahvas välja mõne vähegi hallolluse kübemeid demonstreerinud kodaniku. Võitja saab omal valikul kas eluaegse pansioni Valkla hooldekodus või koha järgmises Riigikogu koosseisus. Nii ehk naa, sihukest lolli ei näe ilmselt iga päev.

Nii et kui kellelgi tuleb idee asi ära produtseerida, võib ühendust võtta. 😛

4 mõtet “Mõned ideed” kohta

  1. Viimase auhinna nimel (koht riigikogus) asuksin isegi võitlustulle – neli aastat niisama istuda ja selle eest veel raha küsida on ikka ülim auhind… pluss veel kui veab, saab isikliku abilise ka, kelle kaela kõik raskem töö anda… 😛 Kardan ainult, et langeksin esimeses või teises saates välja, sest siiani on lolli mängimine mulle natuke raske olnud 😛

  2. Ma arvan, et “Eesti otsib idiooti” saatesse tahtjaid leiduks kindlasti vähemalt sama palju kui sinna endisse “Baari” omasse :D.

  3. Jajaa… Nii et Superstaari-Rivo ja Baari-Paavo kõrvale tõuseb siis (näiteks) Idioodi-Tauno vmms. 🙂 Ning CV-sse võib siis uhkusega lisada märke “ETV sarja “Eesti otsib idiooti” üldvõitja 2008″. Nõnda võib ju päris kaugele jõuda.

  4. No jõudu Kakk!
    Näen,et sinus voolab ka meelelahutus bisnisi looja verd ja see kinnitab sinu geniaalset mitmekülgsust pakkumaks välja palju ideid idio-profaan kultuurituse vallas 🙂 . Ise asi kas eesti meeedia hindab neid visioone tuleviku meediamaastikel ikka väärikalt või otsustab ilma nendeta mõne toredama arust ära-oleva kuvandiga maha saada.
    Mul jääb tänini arusaamatuks,miks peab eesti otsima ´superstaari´,millest ma ka ei saanud aru: keda tonti või imelooma otsitakse! Pähe lõikas pilt õnnetust ärakasutatud ullikesest Arnold Oksmaast, kellel ebaadekvaatne enesehinnang või vastupidi- poiss tabas ära eesti kuulsaks olemise eliksiiri.
    Staari mõiste ma formuleeriksin kui teistest erineva ´eriku´ proklamatsiooni avalikusele:Tola on olla hea ja mitte iga üks ei või olla väljavalitu tola! Tuleb meelde paraleel vanast ühiskonnast, kus rändtsirkus vedas mingit tavatut atraktsiooni mööda maad,et meelitada ligi inimesi ja nende kukruid,näitamaks mingit imelooma kastis või siis mõnda õnnetut friik-inimest.Tänapäeval ei püüta näidata mingit imelooma vaid püütakse ise olla võimalikult hälvelisem,et siis tõestada enese paremust teistest.
    Muidugi mitte liiga tehes andekatele,nagu selleks oli saate võitja noor piiga võiks öelda,et terve mõistus ja õiglus pääses tol korral eestis võidule. Eetis ei ole vaja otsida staare,mu meelest on neid elus küllaga igale maitsele.

Kommenteerimine on suletud