4 mõtet “IT-mehe jooginõu” kohta

  1. Tore kruus. Kust taolisi kruuse oleks võimalik saada. On mõni pood, mis on spetsialiseerunud taolistele teematassidele …? Ise olen tihti käinud kaubamajades ja tõesti ei tule ette, et nii tähendusväärseid tasse ka müügiks pakutakse, rääkimata muudest nõudest. Kõige levinumad on olnud ikka T-särgid.

    Teisest küljest iga itimees on ju personaalne inimene ja isegi kui ma ostan selle tassi ei tee see must veel itimeest. Nii et kui tuhat mitte-itimeest ostaksid sama tassi, kas siis itimeeste reputatsioon langeb?

  2. Vastus esimesele küsimusele – uurimise peale selgus, et tassi kinkis ITK kollektiiv Siimule sünnipäevaks, kiri lasti peale tellimustööna. Nii et seda kahjuks osta ei saa. 🙁 Muidu ostaks isegi. Aga võib ju lasta endale samamoodi teha – siiski, see poleks vist enam huvitav.

    Teine küsimus… nojah, ega ma nüüd seda tassiomamise sundust nii tõsiselt kah ei mõelnud. 🙂 Aga mõelda selle üle, mismoodi asja väärtus muutub, kui seda hakkavad massiliselt hankima igasugused wannabe’d, võib ju küll. Sarnaseid näiteid on elust võtta üksjagu.

  3. küsimus üks-siia võis ka lollisid küsimusi teha we???

    Teine küsimus-mis on selle lehe mõte??

    kolmas loll küsimus- kas sa oled loll we??

    neljas küsimus-ega sa ei pahanda, et ma need küsimused tegin??

    viies küsimus- kas saab ise seda kirja teha või kus seda teha lasta saaks??

    kuues küsimus- kas need küsimused sobisid??

    seitsmes küsimus- kas sa palun vastaksid nendele küsimustele??

  4. OK, vastan siis ilusti järjekorras….

    1. Põhimõtteliselt võib, kuigi eelistaksin natuke arukamaid kui Sinu omad.
    2. Eee…. äää… et kuhu ma sattunud olen…? Miski beib oled vä?
    3. Sõltub täiesti vaatenurgast… 😛
    4. Ei pahanda, aga ära päris sama rumalaid enam küsi, eksju.
    5. See tass lasti IT Kolledži töötajate poolt teha maja peaadministraatorile sünnipäevaks. Kahjuks ei tea kohta, kust nad selle tellisid. Aga aplaus: esimene küsimus, millel ka mingi mõte sees on – ürita veel!
    6. Sõltub, mille jaoks. Praeguse seisuga sobisid küsija IQ enam-vähem umbkaudseks määramiseks (~ 85). Või teine variant, et oled mingisugune allameetrimees. Kui aga juhtumisi suur inimene oled… mnjaa… Kahju.
    7. Ole lahke!

Kommenteerimine on suletud