Boss

… on Bruce Springsteeni hüüdnimi. Leidsin Youtube’ist ka [L] ühe oma ammuse lemmikloo, mis loodetavasti põhjendab nime hästi ära (ja see lugu on Kakule endale läbi aegade palju tähendanud).

Viimase peal klassikaline rokklugu ülikogenud ja tasemel bändilt. Hea video. Vinge kitarri- ja suupillisoolo Bossilt endalt. Ja koos abikaasa Pattiga lauldud sädemeid pilduv duett.

Võimas esitus.

3 mõtet “Boss” kohta

  1. Emm ee, tundub et oma alternatiiv (nimetagem seda b-tarkvaraks) kasutamise promomisel on see blogi siin saavutanud uue taseme!!!
    Kui Kakk ise on suur võitleja selle nimel, et mõni koduleht ei ole alternatiivsete pisilehitsejatega (mida kasutab maksimaalselt ehk 5% internetikasutajatest) loetav, siis juba nädal või paar ei avane Jora korralikult IE-ga. Kõik kkõlgmised menüüd on olematud.
    Väide, et IE ei ühildu oleks ilmselt lapsik, kuna on normaalne, et enamus siiski otsustab standardi- eriti teenuste valdkonnas.

  2. Tänud tähelepanu juhtimast. Viga oli tegelikult ühes paari nädala vanuses sissekandes, kus teksti copy-paste ühest teisest aknast tõi kaasa paar mittesobivat sümbolit, mis paraku oskasid WordPressi IE-ga loetamatuks muuta. Huvitav, et keegi selle peale varem ei näidanud – nüüd peaks IE seda näitama (vähemalt minu IE6 Linuxi peal näitab). Anna teada, kui ei tööta.

  3. Super-täitsa töötab:) Arvasin muidu juba, et Sa oled mingi vaikiva võitluse teele asunud- suhtumisega, mida MS ei loe, seda pole neil ka vaja näha:D:D:D

Kommenteerimine on suletud