Häbiasi

Nii rumalalt käituva inimese nimekaim on Kakul küll piinlik olla.

4 kommentaari postitusele “Häbiasi”

 1. keios ütleb:

  Nii lihtsalt kommentaariks: mul on paar instrumentaal versiooni meie hümnist elektrikitarril mis on küll väga kenad kuulata, pole ülepingutatud ega midagi 🙂

 2. Kakk ütleb:

  No muusika osas ei häiri töötlemine niiväga. OK, kui just hiphoppi või trashi ei tehta hümnist. Näiteks omaaegne Rock Summeri signatuur – whammy-kitarriga mängitud “Mu isamaa on minu arm” algusfraas – oli ju ülimalt ilus, jõuline ja samas originaalitruu. Nii et kaverdamine ja mõnitamine on ilmselt kaks eri asja.

 3. Mart ütleb:

  Ma ei saagi nüüd aru, mis sind nüüd siis häiris siin nii väga. Piibli “mõnitamine” on naljakas (“Lolcat Bible”), aga hümni “mõnitamine” teeb tigedaks?

 4. Kakk ütleb:

  Minu jaoks eri asjad. Tõsi, Lolcat Bible peale lennanud turakakari suutis ka selle suuresti minu jaoks ära lörtsida. Algversioon oli keeleliselt naljakas, ent sisult autentne – umbes sama, mis eespoolviidatud Summeri signatuur. Eks tegijate motiivid on need, mis määravad.