Karm värk

Koolivend Juku-Kalle [L] selle jutu järgi on meil tõsine põhjus muret tunda. Selge see, et isand Raid on ajakirjanik ning pealegi provokatiivsemat sorti. Siiski tundub üha enam, et vähemalt praegused nooremad inimesed näevad III maailmasõja ära (ning selle üleelamine pole niiväga kindel).

Johansonide kuulus lahtilükkamise laul tuleb meelde.

1 kommentaar postitusele “Karm värk”

  1. Janek ütleb:

    Karm artikkel, kuid tõde. Noortel on vaja ju hormoonaalset tegevust kuidagi rakendada sest puberteet pole ju mitte üks teps kerge haigusnähe.Teisalt jälle, kuidas sa ikka tähelepanu pälvid kui ikka skandaaliga ja eriti tore on kui sellest on võimalik peale fustreeritud laengu saada ka materjaalne motiveeritus või isegi seeme Venemaa metsiku ida armutus preerias karjääri algeks!
    On jah Hitler Jugendi sarnane,kus rõhuks on oma rahvuse ülimuslikustamine ja noorte kasvatustöö poliitalal, kuid selle üüratu vahega,et Hitler Jugend oli väga kõrge distsipliiniga ja moraaliga,kuid naś´istid meenutavad pigem pioneerilaagrit,kus võim laste kätte läinud.