Erad ja konnad

Kui mõtlema hakata, siis ideaalses maailmas võiks praegune Eesti võimuliit isegi välja vedada.  Reformi majanduslik mõtlemine, mida tasakaalustaks sotside suurem tähelepanu sotsiaalse sidususe säilitamisele ja IRLi rahvuslik lähenemine.

Aga selle asemel saime me Reformilt tavapärase sotsiaaldarvinismi ja rehepapliku välispoliitika (pluss peaministri, kellega võrreldes hakkab ka fooliumi-Andrus üsna OK valikuna tunduma), sotsidelt nende kõige hullemad punakad-pruunikad kalduvused ning IRLilt olematu poliitilise kultuuri. Majandus stagneerub, sotsiaalne sidusus on halvim alates 1991. aastast ning rahvuslikkuse eest seisavad hoopis teised inimesed.

Valimistel näeme.

2 mõtet “Erad ja konnad” kohta

  1. Tegelikult piisab kui zero klastrit juhib mingi kindla börsi-algoritmiga programm. Kui reiting langeb ja erakond läheb põhja, siis makstakse rahvale maksud tagasi + kompenatsioon. Kõik toimub automaatselt ja riigikontrollis on oma arvuti, mis kontrollib kõik, et toimiks.

    Riigikontroll-turvaprogramm on super-klastriga nii 16×2 zero-ga, mille peal on algoritm, mis kontrollib õigust, kehtivust ja terviklikkust.

    Härra Kukeke on Riigikaitse kluster…
    Ainult Daamidele on naisõiguslaste kluster.. Perekonna kaitseks.. on .. vähemusseksuaalide kluster.. jne

    Riigipanga klastril on tähtis roll- ta arvutab dollari-euro suhet ja soovitab kuhu investeerida.

Kommenteerimine on suletud