2 mõtet “Mart Helme: douze points” kohta

  1. Mina samuti 3 x 12 points.
    Siinkohal tahaks kysida millega tegeleb meil Ansip & valitsus. Vägisi jääb mulje, et Helmet ei ole nad lugenud, või kui on, siis pole nad asjast aru saanud.
    PS-i äraviimise oleks vabalt vöinud jätta mai keskele. Pikas perspektiivis oleks parem olnud.

  2. Nõus, et valitsus on mõnegi asja pange pannud. Samas üldist pilti see kuigivõrd ei muuda.

    Aga äraviimise asjas ei oska nii kindlalt arvata. Võimalik, et see sigatsemine oli ette kavatsetud nii ehk naa (või ainult ehk mõni päev hiljem, 1. ja 9. mai kandis) ja sellest saadi teada. Samas hakkas ju enne peale märatsemine ja alles seejärel võeti vastu kiirotsus ausammas ära viia.

    Loodetavasti õnnestub 8. mail pronksmehe kalmistule püstipaneku üritusega piisavalt hästi maailmale näidata, kuidas asjad tegelikult on. Kui sõjaväekalmistul toimuv kõigi auavaldustega toimuv ümbermatmine koos fašismivastase üritusega neile ka piisavalt hea pole, siis on tegelikud motiivid ehk ka totumatele selgemad.

Kommenteerimine on suletud