Abiks algatus

Milleks Internet kasulik on – nagu näha politsei poolt operatiivselt loodud veebilehelt [L] http://tuvasta.politsei.ee , saab nii ametlike fotograafide kui ka harrastuspiltnike abi kasutades ilmselt lähiaegadel üsna suure osa neist poode lõhkunud primaatidest ära klassifitseerida ja sobivatesse puuridesse majutada.

7 mõtet “Abiks algatus” kohta

  1. Tervitatav mõte. Üldse on praegu tarvis rangelt rahumeelseid kodanikualgatusi, mis aitaksid olukorda lahendada ning samas teeks nii kohalikele kui välismaalastele suht üheselt selgeks, mida eesti rahvas sellisest käitumisest arvab.

  2. Lugesin ühes blogis kommentaari,et kui märatseja oleks ka olnud parim sõber siis annaks ta ikkagi tema üles- õnneks tal polnud selliseid sõpru! 🙂

  3. Vaata siis kõik pildid hoolega üle, et ega mõni ITK või muu tudeng vastu ei vaata:):):)

  4. ITK poistest ausalt öelda seda ei usuks. Sealsed vene tudengid on seni olnud asjalikud inimesed (muuhulgas räägivad nad enamasti ka korralikku eesti keelt), kellest sihukesi sigadusi ei ootaks.

  5. Paraku ei tunne kedagi. Lootust annab vähemalt asjaolu, et vaatamise hetkel oli mitme näo ümber juba punane ring.

    Ja too üks grupipilt tekitab kahjutunnet. Peale vaadates täiesti tavalised noored – aga vajavad paljud inimesed lähikuudel lausa psühholoogi abi, kui neil viimaks reaalsus pärale jõuab. Ajupesu on olnud meeletu.

Kommenteerimine on suletud