DITS 2014

Reedel sai IT kolledžis läbi kahenädalane intensiivprogramm [L] Deploying IT Infrastructure Services,  mille raames laekus majja mitukümmend välistudengit ja kümmekond õppejõudu eri maadest.  Päris vahva (ehkki pingeline) aeg oli – tudengid pidid 4-6 inimesega rühmades lahendama erinevaid ülesandeid.  Endal õnnestus kantseldada Nemo Teami ehk seltskonda leedukast, kahest kreeklasest ning Kolumbia päritolu sakslasest, kes pidid kahe nädalaga disainima sobiva töökoha lennuõnnetuse tagajärjel üliraske liikumispuude omandanud tipp-itimehele (kogu lugu oli enda genereeritud, ent loodetavasti üsna autentselt). [L] Lõpptulemusega võis üldiselt rahule jääda. Ülesande algne mõte – teadvustada kogu seltskonnale, et ka raske puudega inimene võib väärt tööjõud olla – sai üsna kenasti välja toodud.

Suure rabelemise kompensatsiooniks andis EL meile igapäevaselt süüa (lõuna- ja õhtusöök) – kaks nädalat sai talongidega TTÜ majandusmaja sööklas käidud. Päris mugav…

Lõpukogunemisel visati igale meeskonnale ja ka õppejõududele kätte suur paber ja hulk vanu ajakirju ning kästi lõigata-kleepida-joonistada midagi projektikohast.  Igavesti lahedad kollaažid tulid.

Aa, ja rahvale sai suht sama loeng kui eelmise aasta projektis (väikeste täienduste-parandustega) ka peetud – slaidid on endiselt [L] SlideShare’is.