Huvitav oleks teada

… kas täna hommikul Eesti meedias üles köetud kahe skandaali (näiteks [L] siin ja [L] siin) langemine Riigikogus ESM-i hääletamise päevale oli juhus?

… kas isand Veebel majandusinimesena oleks võinud tollel teemal midagi ebameeldivat kirjutada, et talle tuli igaks juhuks muud tegevust anda? Arvestades tema seniseid üsna sisukaid kriitilisi kirjutisi Euroopas toimuva kohta oleks see üsna tõenäoline.

Olgu ka öeldud, et aeg-ajalt suht sarnase mehhanismiga e-kursusi koostava inimesena ma siin küll (vähemalt koostaja poolt, kelle kursused leiab kenasti  [L] TÜ veebist) mingit kaasust ei näe. 100% väita muidugi ei saa, aga kummaline tundub küll. Töö oli ausalt tehtud ning see, kuhu selle eest teenitud tasu kanti, ei peaks küll kedagi huvitama.

Isand Veeblit mäletan omast ajast Eesti ühe tippkaratekana. Nii et soovitus –  Eesti meedia eetikavabadust, nahaalsust ja madalalaubalisust arvestades kuluks ära üks ushirouramawashigeri mõne meedia-afroameeriklase rahakoti pihta.

APDEIT 31.08: Tänased uudised juba ütlevad, et Kaitseväes ei olnudki mingit skandaali.  Huvi pärast küsisin teadjamatelt inimestelt ka teise asja kohta, sealt tuli üsna ühene “täielik jama”. Seega ilmselt saadeti EPLi ja Postimehe toimetustele eelmisel õhtul mõnest partekontorist paar e-kirja spinnimaterjaliga koos, khm, soovitusega asi hommikul meediasse paisata. Onia värk…