Safari, jee!

Ei, seekord mitte lõvijaht ega ka mitte Maci veebilehitseja.

Nimelt sihuke asi nagu [L] Safari ProQuest, mis annab teatava koguse papi eest onlain-ligipääsu igavesele hulgale IT-raamatutele. Kakk käis mõtte TLÜ informaatikutele välja ja nüüd on see esialgu kuu aega testkasutuses. Tuleb kõvasti lugeda, ehk pikendavad ligipääsu. Kõigile, kes TLÜ võrguruumis (.tlu.ee all; väljastpoolt saab proxy abil ka ligi) töötavad ja IT-st vähegi huvituvad, seega soe soovitus lugeda – TLÜ lingi, mis vastavast domeenist (või proxyga) kohe sisse logib, leiab [L] TLÜ raamatukogu veebilehelt.

2 mõtet “Safari, jee!” kohta

  1. Nojah, siis tuleks keegi tuttav inimene sealtmajast leida või endale ise ProQuesti account tellida (see vist üle mõistuse kirves polnudki). Kui on konkreetsest raamatust mõnd lehekülge vaja, võiksin kopipeisti korras saata. Esialgu pole veel kindel, kas seda võimalust siingi kuigi kauaks on, ehk pean ka ise regima hakkama.

Kommenteerimine on suletud