Kreisi reklaamipaus

Kakk sai kunagi [L] Linnarilt hea idee teha loengutesse reklaamipaus ehk rääkida keset loengut paari minuti jooksul millestki hoopis muust. Selleaastase ITSPEA sees on räägitud Vikiülikoolist, erinevatest kasulikest viidetest, Wesnothist jne.

Et kursus oli poole peal, siis sai seekord võetud ette mitte väga tõsine liin ning tehtud ekskursioon eesti erialase kreisiveebi kullafondi. Noh, et rahvas ikka aru saaks, millest vanainimesed omavahel pajatavad… Külastatud asjad:

* Viimne programmeerija ehk Funeti serveri viimased päevad – vist asukohta vahetanud, aga endiselt täitsa üleval.
* WC Fauna – on viimatise “reformi” käigus domeeni ära kaotanud, ent ikka püsti (tänud Linnarile, kes mõne aja eest sellest säutsumasinas teada andis).
* Tuxaator – paraku on vanast kohast kadunud, olemas on [L] Internet Archive’i arhiivikoopia ning [L] üks vanem ja väiksem variant bsd.ee peal.
* IT-neeger – omaaegne hittblogi lõpetas mingist hetkest paraku ilmumise.
* Bastardoperaatori päevaraamat – nii veeb kui omanik on õnneks täitsa hea tervise juures.
* Perses.net – Offf sai veel kord pildile, seekord koos kolleegidega. Pealehe päises olev küsimus ja vastus peegeldab muide algset domeeninime perses.da.ru .

Ahjaa, kõige selle lugemise taustaks sobib [L] Kurjami lugu Eewaldist. Hea hoiatav muusikaline pildike sellest, mis juhtub, kui liiga kaua arvutis istutakse ja “Milleks mulle vaja naist” kuulutatakse…