Kulla sõbrad

… kes te olete sattunud registreeruma naljakasse kohta nimega Gazzag – palun lugege läbi [L] see artikkel siin. Või otsige Gazzagi kohta Wikipediast.

Kes ameerika keelt ei oska, siis lühidalt: see keskkond spämmib teie nimel kõiki teie sõpru, kui te rumalast peast lasete registreerimisel tal kõik oma Orkuti kontaktid importida. Eriti “tore” on siis, kui annate talle ka oma Yahoo! ja Orkuti paroolid – arvestage ise, kui paljud teist kasutavad kas Yahoo! Maili või GMaili (Orkut on sama firma alluvuses). Teie meilikasti võti on sel juhul nüüd nende jobude käes.

Palun ärge laske endale mütsi silmadele tõmmata. Sellest spämmist on juba tõesti siiber.

2 kommentaari postitusele “Kulla sõbrad”

  1. Chris ütleb:

    Muuseas, täpselt sama teeb Sinu msn jne muude kontaktidega ka Eesti Telekomile (EMT) kuuluv rate.ee.
    Langesin ka ise sealt tuleva spammi ohvriks, kus ühe tuttava, kes oli samuti heauskselt lubanud importida oma msn kontaktid e.posti aadress hakkas sama spammi levitama, ilma et ta ise sellest teadlik oleks olnud.
    Seega pole selles miskit uut, kõik teevad seda ja see on äri. Iseasi, kui eetiline.

  2. Kakk ütleb:

    Rates ei tea Kakk endal küll ühtki kontot olevat… Aga ju siis mõni tüüp MSNi nimekirjast seda tegi. Tuleks mõelda MSNi kanalist loobumise peale (MS enda lootusetult augulist tarkvara pole seal nagunii kunagi kasutanud, aMSN ajab asja ära).