Plats puhtaks

Naljakas situatsioon tänases IMKE praktikumis – ca 10.45 (s.t. keset sügavat tunniaega) ilmub klassi lahtise ukse taha üks mundris muristajakotike (vt. [L] Tuxaator). Kibeleb seal, hari käes, ja on üldse väga sellist nägu, et “noh, kas saab juba”. Kakk mõtleb – midaiganes – ja laseb tunniga edasi. Veidi aja pärast tuleb üks kurva olemisega preilna, kes ütleb – nää, anti kõrgemalt poolt käsk klassi koristama tulla. Kolmveerand üksteist. Nagu moodsal ajal öeldakse – WTF?

Padavai ülemuste juurde klaarima. Selgub, et mingite asjaajamise kiiksude tõttu peabki toda klassi hommikupoolikul koristama (kusjuures tegu on ühe kõige aktiivsemas kasutuses arvutiklassiga!). Aga neile tegelastele öeldud ajad olla olnud kolmveerand KÜMME või KAKSTEIST (loogiline tunnivaheaeg). Võta nüüd kinni, kas tegu oli matemaatikahuvilistega, kes armastavad liiga palju aritmeetilist keskmist, või millegi muuga… Õnneks oli seekord tegu sedalaadi praktikumiga, kus ajakadu väga suurt rolli ei mänginud. Aga kui sihuke palagan korduma hakkab, saab Kakk kurjaks.

1 kommentaar postitusele “Plats puhtaks”

  1. aabram ütleb:

    Mina olen teinud koristajatega diili, et tema ärgu klassi või minu kabinetti puutugu nädal aega ja mina ei räägi sellest kellelegi. Töötab küll 🙂