Vanad naljad

Need [L] ameerika õpilaste lollused leidsin kunagi veebieelsel ajastul, kui [L] Veronica abil [L] Gopherist magistritöö jaoks materjali otsisin (ilmselt pidi see olema 1992. aastal, kui magistratuuri alustasin ning veeb siiakanti veel eriti jõudnud polnud). Salvestasin ära, aga millalgi läks see fail ühest varasemast arvutist kolimisega kaotsi.

Nüüd leidsin veebist uuesti. On ikka veel sama jaburad kui vanasti. 🙂

Üks mõte “Vanad naljad” kohta

  1. Loed ja naerad ja nutad. Kohati saab ju täitsa aru, mida õpilane kirjutada on tahtnud aga lauseehitusega on natuke puusse läinud. Teises kohas jälle tekib mõte, et kas see on ikka puhtalt õpilaste lollus? Vast oleks väike kapsas ka õpetajate aeda visata – võimalik, et mõni õpetaja on tahtnud õppetundi huvitavamaks teha ja seeläbi mõnda fakti iroonia või sarkasmiga vürtsitanud ja kas siis tasub imestada, kui õpilane sellest päris nii aru ei saanud nagu mõeldi.

    Olen ise hiljuti ühel koolitusel lektorit sääraselt mõistnud et pärast, kui teine inimene asja ümber seletas, siis ei jäänud muud kui nentida, et antud hetkel oli see lektori ääretult halb sõnade ja lausete valik ning isiklik laiskus kogu räägitu teistest allikatest üle kontrollida.

Kommenteerimine on suletud