KAKKr

Pealkirjas toodud sõna loetakse “käkker” ja see tähistab [L] Kaku uut võrgu-pildialbumit. Kuna [L] Flickr lubab tasuta versioonis üksnes kolme pildialbumit (üleslaadimise igakuine mahupiirang on mõistetav, albumite piiramine aga tundub küll norimisena – pole ju vahet, kas ma jagan oma sadakond pilti 3-ks või 33-ks osaks?), siis oli mõttekam ise mingi sarnane asi püsti panna. Esimese asjana said sinna välja Saaremaa sõidu pildid.

2 kommentaari postitusele “KAKKr”

  1. aabram ütleb:

    Aga kus on pildid treeningutest ja muidu nendest “kaklejatest” poistest-naistest? Ma muidugi saan aru, et trenni ajal pold aega klõpsida, a ikkagi 🙂

  2. Kakk ütleb:

    Näh, ütlesid ju põhjuse ise ära… 🙂 Olin kas a) trennis, b) duši all / saunas või c) magamas. Uurin, ehk leiab mõne viite mõne teise tegelase piltidele. Tegelikult kahju, et toda kirveloopimist pildile ei saanud, see oli päris efektne.