StartIT.ee

Tuli [L] selline viide TLÜ listi kaudu, läksin vaatama.

Iseenesest hea idee (kuigi jah, nimi on võetud suht kahemõtteline – vastavalt silbitamisele võib siit välja lugeda ka näiteks tissimissivalimistele sobiva aadressi). Näe, isegi mingisugune viktoriin on tehtud, teeme naljaviluks ära ka. Jube lihtne ja mõni küsimus tundus üsna imelik, aga hea küll. Siiski – oleks võinud midagi asisemat teha. IT Kolledži rebaste õpetamise kogemus lubab küll neid tibake taibukamateks pidada, kui need tädi Maali taseme küsimused eeldavad.

Lingibaas on TLÜ osas küll mööda – puuduvad nii [L] IMKE kui teised IT-ala magistrikavad, Haapsalu Kolledž jne.

Ja mis juba päris kurjast – kui tulevaste itikate tekitamiseks loodud leht [L] W3C standardi järgi ei valideeru, on ikka jama küll. Kood on väljanägemiselt enam-vähem, aga peetäis näpukaid on ikkagi sisse jäetud. Häbi-häbi!

No ja täna on juba asi ka [L] Minutis arutlusel. Mõned sellid on kõnealust veebilehte ilmselt päris põhjalikult torkinud. Kahjuks tuleb vist sealse hinnanguga nõustuda – StartIT tegeleb praeguses vormis tõesti eeskätt vähenõudlike IT-neegrite (selle sõna ameerika tähenduses) otsimisega.

5 mõtet “StartIT.ee” kohta

  1. Aga IT neegreid ju Eestist otsitaksegi. Kahjuks on sama teed minemas ka ühe meie kunagise kolleegi tööandja, kes rakendab peale omanikevahetust poliitikat, et must ja turu mõistes odav (maksavad vähem, kui teised siinsed firmad) tööjõud Eestist ja muu mujalt sisse. Nii et hüvasti Eesti IKT lipulaev ja teretulemast EBay orjakaleer. Ilmselt on portaalitegijad võtnud sellest johtuva suuna, ehk siis pakutakse seda mida turg ootab.

  2. Ja ma lootsin, et Kakk on juba oma kommentaarid mängu kohta üles riputanud. Kakk ei pea korralikult jora 🙁
    Aga selle eest Sinu nimekaim Delfis on juba Naiste foorumis Lollukeste juures rohkelt sõna võtnud Kaku nime all…

  3. Pettunule… No nimekaime on igal pool olemas, pealegi on kakkusid kindlasti maailmas rohkem kui üks :). Naistefoorumit ei loe ja seepärast ei ole ka nime üle kaklust oodata.

    Aga Jora kohta… Suvine aeg ju. Vaja laagerdamas käia. Isegi vutifinaal jäi nägemata (aga ega seekordne turniir nagunii erilist headmeelt ei teinud – ainus tõeliselt meeldiv asi oli see, et kõhuliviskamiskunsti meistrid Portugalist pronksimängus tänu Herr Schweinsteigeri imelöökidele saksmannidelt tappa said).

Kommenteerimine on suletud