25 kõikse sandimat toodet

PC World on kokku lugenud [L] 25 maailma kõige aegade sandimat tehnotoodet. Tegelikult on tegu siiski IT-toodetega nii riist- kui tarkvara vallast. Päris huvitav lugemine, asja kommenteeritakse ka [L] Slashdotis.

Ahjaa, küsimus Aabramile ja teistele keelehuvilistele: kuidas on eesti keeles ülivõrre omadussõnast “sitt”? Sitt, sitem, kõige sitem ehk…? Sitim?

2 kommentaari postitusele “25 kõikse sandimat toodet”

  1. aabram ütleb:

    ÕS-i järgi sitim jah. Tüüp 22 – õrn. Näitena toodud järsk, järsem, kõige järsem ehk järsim. Seda viimast pole mina küll elu sees kasutanud aga ju siis lubatud ikkagi on. Ahjah, seoses sellega vaatasin järgi ka selle vana hea saatmise koha kohta, mille kohta keegi kunagi küsis, et kuidas ikka saatma peab. Saata võib nii -se kui -sse kui ka -sesse. Vot.

  2. Kakk ütleb:

    Vaata kui hea, kui sihukesi tarku sõpru on. 🙂