Nõmme liiklus

Mida aeg edasi, seda raskemaks muutub Tallinnas Nõmmelt Laagrisse pääsemine. Algul ehitati Kadaka pst viadukti – OK. Siis kaevati üles Kadaka pst – hea küll. Siis pandi kinni enamik väikesi tänavaid seal ümber – enam ei saanud mujalt peale Pärnu mnt enam üldse läbi. Ja nüüd otsustati Pärnu maanteed pindama hakata… Alates Pääskülast kuni Nõmmeni välja on 30-märgid. Ainus mõistlik viis Laagrisse pääseda on Vabaduse pst või siis hoopis Õismäe ja Harku kaudu – Mustamäelt tulles on aga lugu üsna sant.

Teid-tänavaid tuleb parandada, sellele ei vaidle keegi vastu. Seda aga ei peaks tegema ADD-ga (Attention Deficit Disorder) ehk tähelepanu koondamisraskustega inimesed, kes ei suuda üle kümne minuti ühe koha peal üht tööd teha ja peavad seepärast kolmandiku linna üles kaevama, et piisavalt vaheldusrikas oleks.

2 mõtet “Nõmme liiklus” kohta

  1. Eks, ja teeks nad siis seal tööd. Asi käib ikka vanamoodi – üks vehib labidaga, neli seisavad ümber ja näitavad näpuga ning mingi tähtis vend käib aeg-ajalt vaatamas ja pead vangutamas.

  2. Valgustaks teid väheke. Miks te arvate, et teetööilsed süüdi on? Kõigepealt tellib linn teetöid. See ju linna otsustada, millal ja millised teed remonti lähevad. Ja kuna valimised ukse ees, siis muidugi on vaja valitsevatel võimuliidritel näidata mitu km ja millist teed sel aastal tema!!! ehitas. Linna koordineerimata töö on see, et liikluses ummikud.

Kommenteerimine on suletud