Panniroobert

Kakk käis õhtul metsas kaikaid vibutamas ja leidis tagasi tulles, et pärdiklased olid õhtusöögist alles jätnud ainult kotikese riisi (sihukesed mõnusad keedukotid, mida tänapäeval pakkide sees müüakse).  Egas midagi, teeme järjekordse kirvesupi. 🙂

Pannile läks

* kotike keedetud riisi

* kaks sardellisuurust grillvorsti (ilmselt käivad ka sardellid, viinerid vms)

* kolm paksu juustuviilu

* sorts worchesteri kastet (käib ka sojakaste vms)

* lätakas grillsalatit (sihuke purgis müüdav sodi; alternatiiv on hakkida hapukurki, tomatit ja muid aedvilju)

* väike suts õli (et asi alguses kohe kõrbema ei hakkaks; ilmselt aga võib ära jätta, kuna toit on niigi rasvane)

Pann tulele, juust ja vorst jämedateks kuubikuteks ja riisile selga. Kaste ja grillsalat sinna otsa. Praadida, kuni juust on sulanud ja siis veel natuke, kuni sodi hakkab tahkemaks muutuma ja kipub panni põhja kinni hakkama.  Juurde võib võtta suuremas koguses leiba, kuna (nagu öeldud) asi on suht rammus.  Nii võib isegi 2-3 inimest söönuks saada.

Aga miks selline nimi?  Toit on igati maitsev, aga näeb välja… noh, nagu oleks seda korra juba söödud. 😛

Kommenteerimine on suletud.