Huvitavad spämmerinimed

Tegelikult, kui viitsida oma igapäevast uputavat spämmi veidi lähemalt uurida, võib päris hea naeru saada juba saatjanimesid lugedes – need on ju enamasti sõnastiku abil kokku lastud, valemi “1. sõna – suvaline täht ja punkt – 2. sõna” alusel. Mitmed sellid tegelevad teadaolevalt isegi nende “nimede” kollektsioneerimisega.

Niih, täna kirjutas mulle siis seni andekaima nimega kodanik – Skewed B. Stalinist. Kahjuks pakkus väga tüüpilist kaupa – antidepressante ja muid pille. Seepärast jääb õnnitlustega vastus saatmata.

1 kommentaar postitusele “Huvitavad spämmerinimed”

  1. Hans ütleb:

    Stalin on tänapäeva Euroopas igati austusväärne tegelane. Eelmine kevad Brüsselis jalutades avastasin ennast Stalingradi nimeliselt tänavalt. Avenue de Stalingradil paikeb isegi samanimeline hotell. Tänav ise viib raudteejaama…