Huvitavad spämmerinimed

Tegelikult, kui viitsida oma igapäevast uputavat spämmi veidi lähemalt uurida, võib päris hea naeru saada juba saatjanimesid lugedes – need on ju enamasti sõnastiku abil kokku lastud, valemi “1. sõna – suvaline täht ja punkt – 2. sõna” alusel. Mitmed sellid tegelevad teadaolevalt isegi nende “nimede” kollektsioneerimisega.

Niih, täna kirjutas mulle siis seni andekaima nimega kodanik – Skewed B. Stalinist. Kahjuks pakkus väga tüüpilist kaupa – antidepressante ja muid pille. Seepärast jääb õnnitlustega vastus saatmata.

Üks mõte “Huvitavad spämmerinimed” kohta

  1. Stalin on tänapäeva Euroopas igati austusväärne tegelane. Eelmine kevad Brüsselis jalutades avastasin ennast Stalingradi nimeliselt tänavalt. Avenue de Stalingradil paikeb isegi samanimeline hotell. Tänav ise viib raudteejaama…

Kommenteerimine on suletud