Pikk (aga lahe) tööpäev

Hommikul alustuseks tunniajane koosolek, teemaks lõputööde kvaliteet. Siis ITSPEA loenguaja asemel erakorraline seminar hilistele ärkajatele. Peale seda lõunapaus ja väike omaette nokitsemine kuni kella kaheni, seejärel uus seminar ettekannete kuulamisega. Pärast seda ronisime Markoga aulasse ja hakkasime tänast Second Life’i seminari ette valmistama.

Üritus sai ammu juba maha hõigatud, aga polnud kuni viimase minutini aimu, kas ja kui palju rahvast tuleb. Kui poleks üldse tulnud, oleksime lihtsalt teinud tavapärase teisipäevase SL-kohtumise portugallastega. Nüüd aga oli saalis siiski isegi paarkümmend inimest ja tegime suuremalt – kaks ekraani, ühel SL pilt, teisel jooksev arutelu küsimustega. Loodetavasti leiame kevadsemestril ikka piisavalt huvilisi, kes jaanuaris siia tuleval portugali magistrant Simaol aitavad virtuaalse ITK püsti lükata.

Arutamist jätkus pea kaheks tunniks, siis oli veel väike paus ning kella seitsmeks olid robootikud enda Robotexi-võidu afterparty püsti pannud. Traditsiooniliselt tordi ja limonaadiga.  Tore on see, et päris suur osa personalist ei pidanud paljuks kauemaks tööle jääda ja osa võtma tulla.   Muide, Tigeda Teo kõige viimane repliik jäi varem kuulmata – kui too üleskorjatud sokid nurka ära viis, torises ehtsa koristajamuti kombel: “Vähh, programmeerijate haisvad sokid!” 😀

Parajalt pikk tööpäev, aga see-eest mõnusasti kirju ja enamikus mitte väga normaalsete inimeste seltskonnas. 🙂

Üks mõte “Pikk (aga lahe) tööpäev” kohta

Kommenteerimine on suletud