Kuidas raisata miljon eurot?

Väga lihtsalt – kasuta Windowsi.

Tänases Registeris on kajastatud omakorda [L] The Guardianis ilmunud lugu sellest, kuidas meist ida poolt pärit pätid istutasid prantslaste arvutitesse keylogger’id ja kui nood paha aimamata oma võrgupanka ronisid, saadeti kogu kasutajainfo “sinna, kuhu vaja”. Tulemus – kõige õnnetum kodanik kaotas 40 000 eurot (tal pidi ikka siis päris palju raha ka olema), kogu äralohistatud summa kokku ulatus miljoni euroni.

Ei tea, miks mind ei üllata ei tegijate ega ohvrite päritolu, ammugi mitte kasutatud tehnoloogia… [L] Teised tänased uudised teatavad Microsofti otsusest mitte lisada uude Windows Vistasse antiviirust – soovi korral võite oma arvuti turvamise jätta aga kõige täiega MS hooleks. Ainult 50 dollari eest aastas. Garantii on sama, mis kogu Windowsil.

Apdeit – lugesin Delfist billifännide kisa ja kratsisin pead – et tõepoolest leidub inimesi, kes on mitte ainult valmis laskma oma arvutisse rootkit’i (sest sisuliselt see eespoolmainitud OneCare seda ju on) installida, vaid ka selle õiguse eest igal aastal 600+ krooni andamit maksma… Inimesed on ikka huvitavad.