Lahendus on kaos

… oleks võinud Villu laulda tänase linnaliikluse kohta.

Talvine vaade ITK ukselt
Vaade ITK ukse eest

Oli plaan minna kella kolmeks ITK-st TLÜ-sse Ralff Klamma sotsiaaltarkvara-seminari kuulama. Autoga sai Raja tänavale kuidagi välja ja sealt Akadeemia teele. TTÜ ringil hakkas seevald peale.

Auto autos kinni, kõik liiguvad kuidas juhtub. Mida kaugemale linna poole, seda umbsem. Üritasin viimaks keerata Vilde ristist Sütistesse ja üritada Nõmme tee ja Tondi kaudu. Seal täpselt sama seis. Viimaks oli kell nii kaugel, et tuli mõttest loobuda. Sütiste teelt tagasi tulles oli see parkla juurest suletud: mingi kapitaalne avarii, politsei kohal jne. Tagasi ITK-sse jõudsin täiesti X-teid pidi. Viimane sõidul nähtud kolmest avariist oli vahepeal toimunud ITK sissesõidu ees…

Aga vähemalt saab nüüd vaadata, kuidas ITK robootikud demovad sokke ja õllepurke sorteerivaid roboteid. 🙂