Korea ketsid

Ei, Kakk ei ole tegelikult miskeid eksootilisi jalavarje muretsenud. Ketse on tegelikult ainult üks ja see kirjutatakse veidi peenemalt – Getz. Hyundai Getz. Sehukest nime kannab järgmised viis aastat (nii pikk on liising ja ka garantii) Kaku liiklusvahend. Vana Mitsu oli juba üle 10 aasta aktiivselt mahvi saanud – üksjagu pulki hakkas järjekorras küljest ää kukkuma ja uute pulkade eest taheti palju raha. Viimaks oli seis sealmaal, et tundus mõistlikum liisingu kasuks otsustada – seda enam, et auto on otseselt töövahend (ilma selleta 3+ töökoha vahet ei lenda).

Kodus jupid vahtisid algul aknast ja torisesid: “Mis pagana junn see on?”. Väljast näeb masin maja ees teiste suuremate seas tõesti üsna pisike välja. Sees on aga ruumi üllatavalt palju. Ainus harjumatu koht on siduripedaali juures olev nurk, kus jala jaoks ruumi napib. Muidu aga on salong mõnusasti avar.

Tuttavad ketsikandjad (neid on mitu) on igatahes kiitnud. Näis, kuidas sellega läheb.

4 mõtet “Korea ketsid” kohta

  1. No kaalutlusi oli mitmeid. Eeskätt mängis Getzi kohta laekunud positiivne info (muuhulgas TM väikeautode testivõit) ja hea varustusklass (GLS). Eelmine kord autot vaadates (kui Mitsu ostsin) oli tollane Kia Rio üsna päevakorras, kuid siis ei riskinud liisingu peale minna. Praegu oli Getz võimalikest pakkumistest kokkuvõttes kõige soodsam (arvestades lisavarustust jms) – esialgu on ikkagi ka hind üks peamine määraja.

Kommenteerimine on suletud