Ohoh!

Leidsin ERR-ist sellise intervjuu.  Ei hakka seekord arvama midagi jututeema või intervjueeritava kohta, aga tuleb täitsa ausalt kiita intervjueerijat – täitsa asine. Ajakirjandus, mitte ideoloogiatöö – nii et saab ikka küll, kui väga tahta.

Samas näiteks Postimees ei taha endiselt.

APDEIT 28.05: Paraku näib, et tegu oli üksikjuhtumiga – siin on taas üks, hm, tavalises kvaliteedis asi.

2 mõtet “Ohoh!” kohta

  1. Helme on kommunist. Tahab, et Itaalia satub venemaa mõjusfääri. NATO on niikuinii suuresti USA koorma all. Inglismaa läks kriisi kui välja astus.
    Võib-olla Hiina mõjutus?

  2. No seda esimest asja ma nii ei ütleks (ehkki imelikke ütlusi ja arvamusi on sealt tulnud küll – pigem on ehk asi selles, et väljundseade töötab nii kiiresti, et protsessor ei jõua järele 🙂 ).

    Itaalia puhul pole vist väga vahet, kas niite tõmbab Moskva või Brüssel, enda asjadega pole kogu Lõuna-Euroopa enam väga kaua aega õieti hakkama saanud. Näib, et sealsetes kultuurides ongi teatav sarnasus Venemaaga (ja ka Ladina-Ameerikaga) olemas – läänelik demokraatia nullitakse suuresti ära korruptsiooni, ükskõiksuse ja kohati lihtsalt rumalusega. Itaalias on pealegi sisuliselt kaks poolt – üks võiks olla Euroopas, teine pigem mitte.

    Hiinlased tõenäoliselt üritavad igatepidi, nendega saab veel lähitulevikus vett ja vilet näha.

Kommenteerimine on suletud