F-Secure weblog

Kõigil vähegi arvutihuvilistel kodanikel, kes ameerika keelt oskavad, soovitaks [L] seda lehte suht regulaarselt lugeda – eriti kerge on see nende [L] RSS-i kasutades. Poisid teavad, mida räägivad, pealegi teevad nad seda suht mõnusas toonis ja küllalt lihtsas keeles. Sealt saab hea pildi pahavara maailmas toimuvast ning vahel ka üpris kasulikke vihjeid (viimati näiteks tuli inf Bagle’i ussi uue versiooni kohta, mis lähinädalatel kõiki Windowsi omanikke kollitama asub).

2 kommentaari postitusele “F-Secure weblog”

  1. Oliver ütleb:

    Mingil ajal leidis seal isegi ITK külastus kajastamist koos pildimaterjaliga. Sa vist isegi kirjutasid oma ajaveebis F-Secure meestest ITK’s.

  2. Kakk ütleb:

    Just, seal see aadress maha öeldi ja hakkasin tollest päevast lugema. Abiks koht on.