Konkurendid ründavad

WordPressiga tehtud veebilehti üritatakse endiselt lihtsa nimede- ja paroolideproovimisega maha võtta. Seal näeb igasugu nimesid, ehkki enamasti on need kas saidi enda nimi või siis eestikeelne “Haldur”, mille pätid on ära õppinud (proovitavad paroolid on tõenäoliselt sama lihtsad). Täna nägi aga üht lausa ausat ründajat, kes proovis nime “konkurendid” (tõsi, kodanik ise tuli hoopis Türgist)…

7 mõtet “Konkurendid ründavad” kohta

  1. Kas kakk arvutiinimeste üritusele BBSummer ka läheb? See aasta toimub bb.ee. See oli eelmine sajand olnud oluline sündmus ja igasugu huvitav it seltskond koos.

  2. Heips,

    Ma ei ole seal osalenud, ehkki omaaegsete jutukate kaudu tean mõningaid aktiviste küll (Birgy ehk tollase nimega Trafic vist kuulus ka sinna?).

    BBSummer.bb.ee kahjuks veebis ei vastanud (näitas tühja lehte). Osalemise osas peaks ka vaatama, et mõne teise üritusega risti ei läheks.

  3. See, kuskohast “kodanik” tuleb, pole näitaja – täna rünnatakse Ukrainat kõige rohkem… USA-st 🙂

    BB-summer toimub 27AUG Raplamaal. Võta VTL-ga ühendust

  4. Hillar: eks ma tean seda, lihtsalt naljakas oli näha. Praeguste WordPressi robotvõrgurünnete geograafia katab enam-vähem kogu maakera ära.

    Aitüma info eest. See on küll vist juba kooliaja sees (õppeaasta algab augusti lõpus) – näis, kui hulluks kohe mahv läheb. Õnneks on laupäevane päev.

  5. Euroopa Liit tahab keelata ahjuküttega majad ja samuti käseb kasutada usb-C ühendusega seadmeid ainult.
    Meenutab keskaega, kus korstnaid ei tohtinud olla lihtrahval. Paistab, et vene-ukraina sõjaline operatsioon toob euroala reaalsusesse tagasi.

    Ja saidi ründed DDOS ja parooliotsingud on eilne päev- nüüd on paludel autentikaator küljes.

  6. Vaba: mul ka – aga kuna minu hallatavatel saitidel ei ole teisi sisselogivaid kasutajaid kas üldse või on neid vaid mõni, siis rakendub kolme ebaõnnestumise järel kohe maksimaalne kahekuuline bänn.

Kommenteerimine on suletud