9 mõtet “Põnev lugemine” kohta

  1. Mis see siia puutub? Või on Misese instituut kah traditsiooniline katoliiklik asutus, kes saab Poolast ja Prantsusmaalt raha? 😛

    Objektiiv on endiselt RSS-lugejas sees, nagu ka näiteks Postimees ja Edasi. Ütleks, et kirjutamise kvaliteedilt on keskmine neist kõige nõrgem.

    Aga tänapäevases seisus ongi ainus võimalus mingit selgust saada lugeda eri osapoolte arvamusi maailmas Breitbartist NYT ja Guardianini ja Eestis pea kõiki võimalikke (UU ja Objektiiv kaasa arvatud) ning siis enda jaoks pilt kokku panna.

  2. Ilmselt jah tuleks Eestis kõigi allikate lugemist natuke täpsustada. Telegram on võrreldav Delfiga, see ei ole meedia. Ekspressi ja EPLi võiks siiski esialgu ajakirjanduseks (ehkki äärmiselt kallutatuks) liigitada, ehkki piir ei ole kaugel.

  3. Eestis ei ole mingit ajakirjandust. Näiteks The Guardianil on.
    https://www.theguardian.com/securedrop

    Ja neil on ka PGP võti, eesti ajalehtedele ei saa isegi PGP võtmega kirju saata.

    Lisaks on neil oma serverite ja arvutite kõvaketas krüpteeritud. Oli ka üks juhtum, mis kinnitas, et neil on.

  4. PGP/GPG ja krüpto on hoopis eraldi teema. Täiesti nõus, et see on vajalik, aga lehe materjali kvaliteedil ja tehnilisel turvatasemel ma väga seost ei näe. .

  5. Natuke imelik ei hakka või? Eestis on tagauks windowsis ja tahetakse ka kõik krüpteeritud sidemetele saada, et mis moodi ilukirjandus ajakiri on tõsiselt võetav? Ei ole ju.

    Praegu just on tähtis, et ajakirjanikud julgevad kirjutada ja sellest tõuseb ka kvaliteet kui targemad pead ka lugeda tahavad.

Kommenteerimine on suletud