Telia keerab käru (jälle)

Kuulsin juba varem, et Telia kavatseb enda Kordus-TV kinni panna. Nüüd tuli ka teade postkasti.

Ausalt öeldes ma Eesti asju enamasti ainult kordusest vaatasingi. Töörežiim on üsna ebakorrapärane ja kasvõi uudiseid oli hea pool tundi hiljem uuesti käima panna. Nüüd öeldakse, et kõik – võta tasuline salvestus, kui tahad.

Asi pole niivõrd selles viieeuroses kuutasus – selle leiaks ikka. Asi on pigem selles, kuidas klientidesse suhtutakse. Tegime lepingu? Meil savi, muudame nagu soovime. Kui ei meeldi, mine minema.

Mul on muidugi omaaegse Starmaniga ka negatiivne kogemus all ning praegune Elisa veeb ei kannata vähemalt Linuxil Firefoxiga vaadates mingit kriitikat. Ning Telia netiühenduse poisse tuleb tunnustada, sealt on mõistlikku nõu ja abi saadud. Seega Telia õnneks on praegu ärakolimine veel küsitav.  Aga selline suhtumine vihastab inimesi (kas te turundusega ikka konsulteerisite…?).

4 mõtet “Telia keerab käru (jälle)” kohta

  1. Mul on telekas põhiliselt selleks, et lapsed saksakeelt ära ei kaotaks – põhipakett pluss paar nopitud Saksa lastekanalit, ka järelvaatamine – millegipärast aga Saksa riikliku (ja sedavõrra reklaamivaba ja vähemkommertsliku, rohkem pedagoogilise sisuga) Kika kohta neil millegi pärast järelvaatamine ei toimi – Super RTL/Toggo kommertsile toimib – seega maksan 50 senti kanali eest ja 5 eurot selle kanali järelevaatamise eest – no nüüd siis põhipaketi järelvaatamise tasuliseks kolimise juures maksan millegi enama eest siiski …
    Turu sisse söötmine – nagu narkokaubandus – tekita harjumus/vajadus – ja siis lükka arved peale …

  2. On siis ka mida järelvaadata? Ma miski pärast vaatan neid järgi, mis tasulised kanalid edastavad.
    Kõik on tasuta saksa kanalites kord eetris olnud ASTRA1 ja ASTRA2 näitavad juba aastaid tasuta.
    Ma küll nii loll ei ole, et oma sati tüüneri eest kuumaksu maksan ja mul pole talle kaartigi kuhugi panna.

    Ja Mul on ka HD kanaleid, mis tasuta jooksevad. Filme vahel ikka öösel tulevad. Ja need on isegi tv3-st uuemad.

    Eesti rahvast lüpstakse, mis kole.

  3. No Eesti omades mõningaid asju on – peamiselt muusikasaated. Poliitikasaadetest olen suuresti loobunud (põhjustest on juttu olnud). Vahel vaataks uudiseid ka järgi – ehkki neid saab netist ja raadiost piisavalt kätte.

    Aga jah, Teliale ma seda raha juba põhimõtte pärast maksma ei hakka.

  4. Mõned eesti kanalid pakuvad subtiitreid ka, kuid muidu saab saksa keelest ka kuidagi aru.

    Scheiße!

Kommenteerimine on suletud