5 mõtet “Prioriteedid, prioriteedid” kohta

  1. Ma arvan, et asi on hullem veel. Tavakooli õpetajatele ei suudeta palka maksta. Õpetajad on vananenud. Arstid põgenevad välismaale kooli, Ka arstid on maal alarahastatud.

    Mustlased ja lesbid ja geid on süüdi! Nende elushoidmine tuleb lõpetada!

    Süüdi on ikka lesbid ja geid, sest nemad on värdjad ja Hei! hitler, meie peame toetama tugevaid inimesi nagu katoliiklasi, kelledel on perede ja traditsioonide liit!
    Oled sa ikka kursis katoliiklaste traditsioonide ja ajalooga!?

    See EKRE on ikka Natsipartei! Tõrvikutega käivad koosolekul ja põletavad lesbide raamatuid!!

  2. Oijah… Ära juba ei tüüta?

    Aga olgu, proovime puust & punaseks: küsimus ei ole mitte geides ja lesbides, vaid organisatsioonide rahastamises ideoloogilise kallaku järgi. Kui ma ütlen, et riik ei peaks rahastama Tõukerattur-Langevarjurite Klubi (no need, kes hüppavad koos tõukerattaga lennukist alla), siis see ei tähenda, et ma nõuan ülalmainitud tegevuse ärakeelamist ja tõukerataste konfiskeerimist. Vabal maal on igaüks vaba tegema mida iganes (jättes kõrvale ühiskonnaohtliku tegevuse), ainult et ta peaks (üsna väheste eranditega) seda ise rahastama ning tulemuste eest ka vastutama. Praegu aga on tõukerattad ja langevarjud ostetud millegi muu arvel.

  3. Tuleks lõpetada koolide rahastamine, las õpetajad teevad ise mis tahavad.. 😉

  4. Algne postitus rääkis muuseumist ja haiglast. Koolid (riiklikud) on samasugune üldtaristu, see peaks vist selge olema. Kõikvõimalikud MTÜ-d on aga hoopis teine asi.

  5. Riik ei peaks nii palju rahastama. Minu arust võiks riik rahastada ainult sõjaväge ja politseid. Ja eraldi sõltumatult kindla palgafondiga KOHTUID ja mitte rohkem. Ka riigikogu ja valitsus peaks vaatama, kuidas ta ennast riigina rahastab.

    Ülejäänud võiks rahastada MTÜd ja kohalik vald.

    Üldse on see maksupoliitika vales nihkes.

    EKRE tuleks ära keelata kuna ta õhutab viha.

Kommenteerimine on suletud