Üks mõte “Põnev lektüür” kohta

  1. Kahjuks valis eesti rahvas Eurotsooni ja hirmust liitus NATO-ga. Et olla liidus, peab kindlasti kannatama elektri-tootjate konkurentsi ees. Ei saa tasuta enam õhku saastavat elektrit toota.
    Ka sotsiaalsuhted on paika pandud, geide õigused. jne.
    Ka pagulaskvoodid on surve korral ka väikese eestile lõpuks valla.

    EKRE kahjuks peab rongiga kaasa jooksma. Lihtsalt valimiste pärast peab rahva poolt olema, pärast ikkagi peavad pugema suurriikidega ühes lauas..

    Kuna NATO 1 riik on USA oma suuruselt juba, siis väike eesti saab ainult kaasas sörkida.

    Muidugi on väike eestis olev maarahvas juba juurtel osanud väikesviisi oma asja ajada. Eks me pea siis seda vana tallatut rada edasi kõndima.

    Me ei pea veel putukaid sööma kui meil on maad ja meil on maad kui enamus juba ära linna läinud. Lehmasõnnik ei vaja peale lehmade, rohumaa ja viljamaa ei midagi välist kui seppi ja metsast paar rakendit tehtama. Kanepinööriga kasvõi seome rakendid kinni.

    Lihtsalt peame hoidma vana aja kultuuri, et uusaja rikkiminemise korral on meil oskused veel lehmi lüpsta käsitsi ja kasvõi vagusi künda hobusega. Tuleks alles hoida maa tõugu hobused.

    NAFTA ja TELEVISIOON on peale sõja veel see pahategija, mis inimkonna maa küljest eemale on viinud. Kahjuks on kliima alati nende järgi, mitte nende ees. Surve kliimale on küll, kuid maavärinad, üleujutused on alati olnud. Lihtsalt viimasel ajal on tihedamini, sest NAFTA ja TELEVISIOON ja SÕDA iga asja pärast SOODUSTAB kliimatingimusi.

    Vikerkaar on olnud alati taevas ja ka vikerkaare rahvas maa peal ning lisaks enamus rahvast, kes on isa-ema perekond.
    Aga rooma paavst, kes on vahendaja jumala ja inimeste vahel ja see nende religioon on sama, mis inimene on ise loonud, et rahvas ohjes hoida. Või nende pealt teenida, kkuigi ise ka seda uskudes.

    Ühesõnaga inimene usub, seda mida arvab nägevat, ka mina ka usun midagi, mida ma usun uskuvat ja arvan nägevat.

Kommenteerimine on suletud