Hea lugemine

Postimehest – mitte artikkel ise (mis on audiokujul ega vääri kuulamist), aga mitmed asjalikud kommentaarid seal sabas.

Kui mõne aja eest tõmbasin siin paralleeli 1986. aastaga, siis viimastel nädalatel näib, et vaikselt hakkab juba 1987 kätte jõudma ehk rahval hakkab umbsest lollusest pikkamööda villand saama (üks tänane näide veel – eriti hea leid on “süvalollus”). Kaugel see 1988-gi siis enam.

12 mõtet “Hea lugemine” kohta

  1. Nojah, ma arvan asjadest tublisti teistmoodi, aga see selleks. Sõnavabadust toetan endiselt.

    Üks asi siiski arusaamatu: Eestis on palju mittetulundusühinguid (sh ka näiteks ALVATAL) – kõigil lastakse tegutseda, ent mõnda peab miskipärast riigieelarvest päris suurte rahadega toetama. Ma olen suht kindel, et näiteks puuetega inimeste organisatsioone ei toetata kaugeltki mitte selliste summadega.

  2. Vooglaid on katoliiklane ja nendel on ka naiste raseduste katkestamine keelatud! Ja sohilaps peab elama näiteks ilma isata ja siis ei tohi veel vikerkaar ka olla? Objektiiv lausa pritsib tatti, et traditsiooniline meheroll peab au sees olema. Samas tahetakse joodikutele viinahindu alandada ja katoliiklaste preestrid ei tohi naisega abielluda kui preestri ametit peab. Ja kui juhtub et mõni käperdatud poiss on ellu tekitatud, siis keelatakse tal edaspidises elus vikerkaare toetus ära..
    EKREL on keskaegne piinamispingid juba valmis ja käib moslemite ja välismaalaste välja peksmine, homode vihakõned ja lõpuks põletavad mootorratta armee/tõrvikute armee üksikuid emaga lapsi ja mõned bilapsed tõmmatakse vardasse!!

    Lisaks pannakse öösel valget kotid pähe ja põletatakse HOMOAKTIVISTIDE majad ära ja lüüakse EKRE märgid juutide otsaette! Moslem ei ole EESTLANE!! Välja!!
    Rattal piinatakse inimesi ja leitakse süü traditsiooniliselt keskaegsete piinavõtetega SÜÜ omastamist.

    Ja sellest ei ole veel vähe! Ka kllimasoojenemine on EKRE poolt keelatud ja EI OLE OLEMAS! Ületarbimist ei eksisteeri!!

  3. Nad libastuvad:
    https://reporter.postimees.ee/6746386/mart-helme-jaak-madisoni-sonakasutusest-see-saksakeelne-lause-oli-libastumine
    EKRE ütleb, mida me ei tohi teha ja mida tohime:
    https://viv.ee/watch/ekre-riigikogu-lubadused-mart-helme_zQg3OdcBcKFBlvc.html

    Normivälised inimesed ja ebanormaalsed inimesed:
    https://viv.ee/watch/martin-helme-selgitab-mis-on-traditsiooniline-perekond_nTtneD6ijXh84zN.html

    Aegade algusest saadik, iidsed ajad- vaadake katoliku kiriku ajalugu üle, tarkurid!

  4. Ikka paned üle võlli. Ka loogika mõttes – kui ühes seltsingus esineb imelikke inimesi, on kõigi osas kohe “tempel peal” (kui Hitler keelas saksa naistel suitsetada, siis tähendab see automaatselt, et suitsetamine on OK?)? Ma arvan, et teine pool lajatab selle peale näiteks 1. Timoteose kirjaga. Ja mõlemal on enda meelest nii õigus, et mingit arutelu ei saagi tekkida.

  5. Ei veena – vähemalt mitte niikaua, kuni paljud reaalsed abivajajad sageli külma kätte jäetakse. Kui Eestis pole enam ühtki inimest, kelle “ravimatu haiguse” ravi tegelikult väidetava rahapuuduse taga seisab (näiteks lihasehaigused), siis räägime edasi.

  6. Kui selleks on vaja rünnata LGBT kogukonda, et HAIGEKASSAT ja lastekaitset normis hoida, siis see on inimõiguste vastu ja see meenutab diktaatorite riiki.
    Parem rünnake juba juute, et NORM eestlasi jõukana ja tervena hoida!
    HEI HITLER! EKRE

Kommenteerimine on suletud