Valitud

Käisin valimas ära. Selles mõttes on eelhääletus mugav, et ei pea kindlasse jaoskonda minema (Nõmme Gümnaasium oleks küll üsna ligidal, aga jala minekuks padulibedusega liiga kaugel, autot pole seal ümber ka eriti kuhugi jätta). E-valimise peale ei tahtnud seekord minna, natuke liiga palju kipub kaalul olema.

Huvitaval kombel näitasid seekord kõikvõimalikud valimiskompassid Objektiivist Postimeheni minu puhul absoluutselt üksmeelselt ühte kohta. Seda siis valisingi.

3 mõtet “Valitud” kohta

  1. firejail torsocks ./RK2019lx32.bin

    Nii ma käivitasin linuxis, seda valijarakendust, mida tuli eelnevalt chmod +x käivitatavaks teha..

    Kuna see valijarakendus ei ole avatud ja vaba tarkvara, siis ma panin firejail turvakasti asja ning võrgu lasin läbi tor-i. Ei näita minu asukohta ja ei riku minu kernelit ja muid asju.

    Ka nüüd on need uued id-kaardid täielikult suletud tarkvara põhised, seega on võimalik vabadel eesti kodanikel olla juhitud piiratud tarkvara arendajariigi käepikendustega..

    Samas ei hääleta. Miks peaksin hääletama kui e-hääled on petlikud? Riigikogu valimised on ebaseaduslikud.

    Ei

  2. ..järgmiste riigikogu valimiste ajal hääletan kindlasti, kui tean kelle poolt hääletan. Ja kindlasti e-valimiste kaudu, sest riik ise vastutagu kui seda kasutab.. Mina omaltpoolt kasutan proksit ja turvakasti.

    Hetkel ei ole kindel, kelle poolt hääletada, seega jääb praegu ära..

  3. Ja siis on riigikogu jälle nii: keskerakond, sotsid, isamaa või reform, sotsid, isamaa või reform-kesk-sotsid..

Kommenteerimine on suletud