Vorstiviilutamise meistriklass

Poes käies saab vahel imestatud, kui läbipaistvaid vorstiviilakaid ikka mõnel vorstmaakril teha õnnestub. Vorstimeistrid aga kahvatuvad end miskipärast Eesti Rahvusringhäälinguks nimetava seltskonna võimekuse ees.

Eile õhtul näidati telekast Vahur Kersna saadet endisest presidendiprouast (korra sattusin peale, vahetasin kanalit). Täna hommikul kella seitsme paiku laekus RSS-i kaudu ka selleteemaline uudis. Kas iga sedalaadi saate peale peab Rahvusringhääling kohe kaagatama, on ehk vaieldav – aga olgu peale, ehk kedagi huvitab. Ent poole üheteistkümne ajal lõi vist põhja alt ära – üksteise järel tuli tunni ajaga KUUS uudist sama saate kohta. Üks totrama pealkirjaga kui teine (näiteks see).

Vabandust, aga kas RAHVUSringhääling tõesti midagi sisukamat ei leia…?

Üks mõte “Vorstiviilutamise meistriklass” kohta

  1. Täna hommikul vikeraadios rääkis, et kuidas õnne13 võttis Are Prillop ennast üleni paljaks ja arvatavasti https://www.saade.ee/ Entusiast TV toimunud pornograafia näitel.

    Raadios räägiti ka, et infarktide arv kohe tõusis.

    Ma siin mõtlesin, et sat tv on tasuta kanal – sport1, kus öösiti on seda pidevalt, et kas siis peaks olema juba rahvastiik päris välja surnud.!?

Kommenteerimine on suletud