Oberblenderführer 2024

Juba traditsiooniline iga-aastane  turulkäik ja sealt maasikakastiga kojulaekumine (sel korral võtsin muud kraami ka) ning undamine ja nõidumine blenderiga. Hind oli kasti eest 35 eurot ehk kilo kohta 8.75, viimase aja hullu inflatsiooni tingimustes suht normaalne. Kvaliteet oli nii ja naa, aga külmkapi ja smuuti jaoks käib kah.

Sel korral vist piisab sellest ühest külmikuriiulist – eelmisest aastast on veel üks karp alles, kuna smuutisse sai vahepeal rohkem Coopis müüdavaid külmutatud vaarikaid-mustikaid pandud. Ja järgmisel suvel ehk vahetab köögitehnika välja, siis oleks hea külmik enam-vähem tühjaks süüa. Aga järgmise hooaja smuutide jaoks on nüüd üks põhikomponente jälle olemas.

2 mõtet “Oberblenderführer 2024” kohta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga