3 mõtet “Üks ammune lugu” kohta

  1. Sedasorti remiksi jaoks vist oleks vaja tempo kiiremaks keerata, praegu jääb natuke ujuma.

   Aga pilt on küll väga täkkesse (laulu päritolu arvestades).

   1. Las olla nii.
    Aga tahtsin veel lisada, et alguses olid pianiinod, siis tuli klaver. Aga oleks veel vaja uut tiibklaverid, mehaaniliste spektrum analüsaatori osadega. Et kui mida paremini mängid, seda paremini ka kõlakastid edastavad heli (haamrid ja vardad seda enam) ja vat edastavad puhastatud helisagedusi või mingit heli parendamise võimendit (ütleme, et nagu mingi 500 aasta vanused viiulid). Ja tahaks, et lisanoodid mängivad juurde (on ju AI aeg)
    Elektroonilise poole pealt on mul parem spektrum analüsaator selline:
    https://soundcloud.com/mina-olen-713883250/signs-alyssa-baker

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga