6 mõtet “Uus vana lugu” kohta

  1. Huvitav, aga natuke võõras. Ma ei tea, kas see saund, mis sealt SoundCloudist mu kõlaritesse tuleb, on päris sama, kui Sul endal. See Händeli lugu on originaalis ju üsna lüüriline – praegu on tempot juurde keeratud ja partii tihedamaks tehtud, võib-olla tuleks siis juba täispangale minna ja ka madalamasse otsa midagi juurde aretada. Praegu tundub, et on kusagil originaali kaveri ja tõsise remiksi vahepeal. Aga ütlen ausalt, et remiksimise osas olen üsna võhik, võib-olla ei saa lihtsalt asjadest õieti aru.

   Aga sellest vastupanu-loost võid proovida klaveriversiooni teha küll (kui mõtlema hakata, siis on täiesti võimalik seda klaveriga mängida). Võiks näiteks ehitada kontrastile – algus ja lõpp hästi vaikselt ja keskosa siis kõva madinaga.

    1. Päris põnev versioon, aga minu jaoks natuke liiga tihedalt täis mängitud – minu ettekujutuses tahab see lugu rohkem mõtlemisruumi. Dünaamikat ka, praegu on kogu lugu enam-vähem sama nivoo peal.

     Aga eks seda saab mängida eri moodi ning inimesed ja nende tunnetus ongi erinevad. Ma kunagi võiks täitsa proovida enda klaverivarianti teha.

     1. Ma võtsin bassi, sinu vahesoundid ja kidra põhisoundi kõik ühe klaveri alla. Remix ikka – originaal on sinul.

Kommenteerimine on suletud