Reaktsioonid

… iirlaste EI-le on päris hästi ära toodud [L] Ireland.com-i artiklis.

Ühesõnaga: suurimad ruigajad näivad olevat a) Saksa-Prantsuse suursobingu arhitektid ja b) europunased – artikkel mainib [L] Itaalia (eks?)kommunistist presidenti (reaktsiooni järgi otsustades on tegu ausa kommunistiga: viskame iirlased välja!) ja sakslastest sotsdemme. Ühed taotlevad isiklikku impeeriumi, teised aga… ei hakka parem kommenteerima, see on niigi suht selge. Tšehhide presidendil Václav Klausil on ilmselt natuke rohkem südametunnistust ning tema ütleb otse, et see tsirkus tuleb ära lõpetada. Sarkozy ja teised aga vilistavad referendumile täiesti avalikult.

Üks mõte “Reaktsioonid” kohta

  1. No Napolitanot “europunaseks” kohe kindlasti ei saa nimetada, see osa PCIst, mis Napolitano taust on ehk kes tegi läbi transformatsiooni PDS-DS-PD ei ole praeguseks isegi enam vasakpoolne. Muidu seal oli mingi kamp staliniste küll, aga europunased nad ei ole mingist otsast. Ma juba mõtlesin, et kuidas Rifondazione, olles parlamendist väljas, järsku pildile sai.

    Aga itaallased on iirlaste peale verised küll, mitte referendumi pärast vaid flat-tax pärast, mis teiste euroopa riikide kulul heaolu ehitab 🙂

Kommenteerimine on suletud