Maksipook

Üle pika aja jälle lastekodus… Härra oli vahepeal miskite põrsatempudega maha saanud ja sellega kasvatajalt pikema koduaresti teeninud. Mis muidugi tuleb trenni mõistes kasuks – kuna tempude kõrvalt oli vahepeal trenniaega napiks jäänud ja nüüd ei tahtnud bokken enam korralikult liikuda. Võtsin barongi kaasa ja ütlesin, et kui laiskloomlus jätkub, võib mõnede juppide eemaldamine ette tulla… 😛

OK, asi polnud tegelikult nii hull midagi. Panin kuti matti mööda veerema ning end igas positsioonis igapidi väänama – alakehapöörded ja põlvede rinnalevenitus selili, jala edasi-tagasi tõstmine mõlemal küljel ja keretõsted kõhuli, kõigil ideeks lülisamba ja puusavöö töölesaamine. Lisaks selili jalgade surumine (umbes nagu jõusaali jalapink, aga ketastega platvormi asemel hoidsin lihtsalt ise kätega vastu) ja erinevad asjad varbseina juures. Kui neid asju korralikult teha, peaks mõne nädalaga juba niikaugele saama, et võib uued harjutused peale panna.

Reedel lähen uuesti. Barongi võtan igaks juhuks kaasa. 😛

2 kommentaari postitusele “Maksipook”

  1. A. ütleb:

    Kui see härra on seesama Maks, keda mina tean, siis teen Su ees maani kummarduse, et noorsandi oma hoole alla oled võtnud. Maksile võid järgmine kord Airikalt tervitused edasi anda.
    edu ja kannatliku meelt siitpoolt! 😉

  2. Kakk ütleb:

    Kummardamise võiks vahele jätta. 🙂 Aga tervitused annan edasi – seda enam, et Maks ka Sinu kohta just küsis (seoses tolle tänuüritusega). Teinekord võid ka kaasa tulla, appi pookima.