Üks intervjuu

Taas kord huvitav pilt Eesti elust.

Intervjueeritav jätab sümpaatse mulje. Inimene teab, miks ta midagi arvab, ning avaldab enda arvamusi kaalutletult. Päris kõigega ei nõustuks, aga sellise inimesega ei oleks ka väikestele eriarvamustele jäämine probleem. Mis kõige tähtsam – inimene saab aru, et on eestlane ning enda rahva saatus läheb talle selgelt korda.

Intervjueerija tekitab teatava ebameeldiva refleksi. Seal küsimustes on olemas kõik see, mis on tänase Eesti meedia põhja viinud.

5 mõtet “Üks intervjuu” kohta

  1. Selle viimase asja kohta võib arvata igapidi. Kasvõi midagi tuule külvamisest. Aga see kogu jutt siin ei ole üldse seotud tolle intervjuuga.

  2. EKRE raiub kaljusse oma igaveseid astmeid. Vikerkaarlased ainult vihmaga ja päikesekiirtega ilmuvad taevavõlvi.
    Jäägem siis INIMESTEKS. Sotsid las teevad sots.teadust, reformikad äriteadust, rohelised külvaku midagi tuulde, Ja nii me kõik koos rõõmsalt elame. natuke vägivalda, teatrit, rõõmu ja rahu ja leibagi.
    Ma hetkel ei kujuta ettegi, et mõni kleidis mees saaks presidendiks, kuid šoti seelikus või moslemite rõivastest juba usun küll. Ehk siis pisut.
    Meie kliima on õnneks veel hetkel paljudele KUUMAVERELISTELE vastuvõetamatu.
    Aga see on juba juhtunud, et üks mustanahaline on saanud USA presidendiks.
    Miks mitte EESTIS. Me lausa saaksime kuulsaks kohe kui mõni mustanahaline transgender oleks meil president või peaminister. Mõni eriti tark.

    Eks ma ulmelisusesse kaldungi pidevalt. Et siis nii väga poliitikast midagi ei arva.
    Ehk siis hääletan järgmine kord sotside poolt. Teie peate siis hoidma reaalsustasakaalu.

Kommenteerimine on suletud