Tragiko-meedia

(või kuidas iganes seda nimetama peaks)

Tänane päev andis tsirkust ja leiba (vähemalt mõnedele) nii,  et vähe pole. Hommik algas sellega, et Vabariigi Valitsus pages ühe silte vibutava seltskonna eest ära (vana)linna teise otsa. Trükimeedias käis hirmus trallallaa kogu päeva. Valitsus otsustas eduka pagemise järel õhtul… mõtlema hakata. Ja ausalt öeldes oli tulemus olusid arvestades üsna üllatav. Too salakaval “leping” lükati tagasi.

Seejärel käitus õhtune AK aga täpselt nii, nagu eespool sai kirjutatud. Lepet kommenteerinud advokaadile üritati meeleheitlikult sõnu suhu panna ja stuudiosse kogu lugu kommenteerima kutsuti päeva kaotaja ehk välisminister, kes siis seal üritas veel kord tõestada, et must on tegelikult valge. Paraku on AK-ga täpselt samamoodi nagu kunagi ca 40 aasta eest – valetamine ja vassimine läheb tihti nii suureks, et tulemus on kergelt koomiline ja (oh õudust) võib mõned inimesed hoopiski mõtlema panna…

Tänasega tekkis mingi lootus, et ehk on midagi veel võimalik päästa. Aga oma kooliõe pärast on endiselt üsna häbi.

Kõrvalepõikena: päeva looks sobiks vist see.

Üks mõte “Tragiko-meedia” kohta

  1. Sain nüüd aru. Kuid ma ütleksin, et err.ee on uudised puhtamad kui võrrelda delfi.ee, kus jooskeb uudiste kõrvale ka uudised “seksist ja spermast”, mis mulle ei meeldi. ERR.ee uudised ei räägi pornojuttu.

    TULEB TÕDEDA, et kes sinna RIIGIKOKKU satub, see tunneb kohe “oma kohta” ja paistab et isiksus tambitakse maha!

    Ma ei vali seekord! Kõigepealt tõestagu näiteks EESTI200 oma tööd ja edusamme, alles siis valin selle!

    See immigratsiooni leping ei ole kõige hullem, kui see läbi lugeda!! Mõni punkti puhul ehk oleks parem pärast laveerida ( kui kogused eestisse ületavad mõistlikkuse piiri).

    HULLEM on ANSIP ja need parlamendi esindajad, kes hääletasid ja hääletavad artikkli 11,13 poolt!

Kommenteerimine on suletud