Hakkab koju tulema?

Pole siin vahepeal tükk aega kirjutanud – osalt kiire aja tõttu (Sotsiaalmanipulatsiooni kursus läks käima ja TTÜ – vabandust, TalTechi – üleülikooliline DigiTarkus tuleb paari nädala pärast), osalt aga ka seepärast, et mõnestki asjast tasub praeguse ühiskondliku fooni tõttu (Hando Runneli geniaalse väljendi järgi rumalate inimeste esiletükkimise aeg) mitte avalikult kirjutada.

Aeg-ajalt siiski annab lootust. Kasvõi praegune Õpetajate Lehe artikkel Peep Leppikult. Täiendaks veel, et lisaks kuritegevusele võis ette näha ka rumalate, ülitundlike, paduideoloogiliste ja pretensioonikate “helbekeste” tulekut (tegelikult on imeväärne pigem see, kui paljud noored inimesed on kõigest sellest hoolimata ikkagi asisteks kasvanud!) – pedagoogiline arulagedus koolides on väldanud juba mõnda aega (ja hilisemal ajal täienenud veel terve rea ideoloogilste debiilsustega). Kui aga nüüd hakkab aru pähe tagasi tulema, ei ole veel kõik kadunud.

2 kommentaari postitusele “Hakkab koju tulema?”

 1. vaba ütleb:

  Ühiskonnas on 2 probleemi:
  1. Meesõpetajaid on vähem.
  2. Infotarbimine on hetkel konarlik.

  Kui Kakuakadeemia suudab meesõpetajaid motiveerida koolis õpetama ja suudab infotarbimist õieti juhatada. Saad Nobeli preemia.

 2. Kakk ütleb:

  Tjah, eks ma olen mõlema punktiga nõus. Nobeli preemia saamine käib vist üle jõu, aga ma natuke ikka üritan. 🙂