Hää koht XXXL

Tuxaator teab rääkida:

persetäis
klassikaline euroopa mõõtühik. 1 persetäis = 36 tükki. teisisõnu 1 persetäis = 3 tosinat (vt ka tosin). ameerikas on kasutusel ’ilge persetäis’, mis on 37.5 tükki (meerika värk, kõik on suurem, junõu. isegi hullumajad nad teevad edevuse pärast suured). | rahvakeeles kasutatakse ka väljendit ’igavene persetäis’, mis tähistab hulka, mille juures inimese loendamisoskus lõpeb | Ühik saab uue tähenduse istudes Riias kohvikus Perse (Caka tänaval). | Wiedemanni seletava sõnaraamatu järgi ca 3/4 toopi | ingliskeelsete rahvaste SI-eelne mõõtühik ‘buttload’

Nagu näha [L] The Registerist, ei ole tähelepanek, et USA-s on kõik asjad suuremad, üldsegi mitte laest võetud. Nagu sealsed reporterid märgivad, ei tasuks allatuult seista, kui pildilolev objekt mõne vastavas mõõtkavas oleva tarbija poolt kasutust leiab….

Maksipeller Floridas

Objekt on muide leitav ka [L] Google Earthi abil.