Veel üks vana lugu

Kunagi 90-ndate alguses klimberdas Kakk oma kodusel Smolenski pianiinol kokku üle loo, lihtsalt õhtuse “klaveri taga filosofeerimise” käigus. Sel ajal olid sündid olemas vaid päris bändimeestel.  Mõnda aega hiljem sai Nõmme koguduse noortega “Greenleafi” nime all üks demokassett salvestatud (öine salvestusaeg Oleviste stuudios oli päris huvitav kogemus) ja see lugu sinna ka mängitud – juba nüüd märksa parema “arsenaliga” (Estonia tiibklaver ning Oleviste Yamaha DX7 ja Nõmme Yamaha SY22 sündid), kuid kahjuks mõnevõrra lohakalt. Niisama enda jaoks sai see sisse mängitud ka oma vanal sündil, Korg 01W-l.

Nüüd on siis demona olemas (seda annaks veel tublisti viimistleda) ka [L] Korg Kronose versioon (10MB, 320kbit MP3). Nagu ikka, Creative Commonsi Autorile viitamine + jagamine samadel tingimustel (Attribution-ShareAlike, BY-SA) all.

2 mõtet “Veel üks vana lugu” kohta

  1. Imelik tõdeda, et just mõned nädalad tagasi mõtlesin selle loo peale – tõsi küll arhiivist seda käima ei pannud ja üle kuulasin ainult mõttes. Praegu meeldib mulle Oleviste versioon rohkem, sest selles on intiimsus, mille abil lugu kenasti särab. Need väikesed vead või lohakused, nagu sa nimetasid, aitavadki minu arvates seda intiimsust tegelikult võimendada ja rõhutada.

    Nüüd, kui sul on olemas uue versiooni midirajad, soovitaksin väheke saundidega eksperimenteerida – proovida erinevaid klavereid ja elektriklavereid, stringi vähemaks või selle asemel pääde jne. Mõni kelluke või trianglikõll siia-sinna.

    Tore, et aitasid vana head aega jälle meenutada. Jõudu ja tervist. 🙂

  2. Jahai.. 🙂

    Sa muusikas kõvem käpp, tule aita eksperimenteerida. 🙂 Äkki teeme kahepeale midagi põnevat kokku.

Kommenteerimine on suletud